HjerneForum

Dit medlemskab.

HjerneForum.

HjerneForum er startet af en kreds af forskere, behandlere og formidlere, som ønsker at gøre en fælles frivillig indsats for at informere omkring nye forskningsresultater, der fremkommer i dette område, og hvordan de evt. kan benyttes i behandlingen af hjernesygdomme.

Vi er ikke en klub for eksperter og ønsker alle interesserede som medlemmer. Vi vil løfte i flok og fremme nytænkning, forskning og oplysning til gavn for både raske og syge.

Tre gode grunde til at du skal blive medlem.

01

Som medlem i HjerneForum får man hvert år tilsendt et gratis eksemplar af den nyeste temabog. Er man tilmeldt som en gruppe bliver der tilsendt 5 eksemplarer.

02

Alle medlemmer kan komme gratis ind til udvalgte arrangementer. Har du / I et forslag til et event der kunne være interessant inden for hjerneforskning? Skriv det her!

03

Vær med til at støtte et godt formål og bliv en del af et fantastisk fællesskab inden for hjerneforskningen. Vi ønsker alle interesserede som medlemmer.

Nyeste udgivelse.

Hjernen og psyken (2023)

I år er det 25 år siden at HjerneForum blev etableret. Dette ønsker vi at fejre med denne bog, som er fokusereret på forholdet mellem hjernen og psyken, og hvordan vi i dag fortsat har en kløft mellem den måde, vi oplever vores dagligdag på og oplevelsens biologiske fundament. I bogen beskriver forskellige forfattere, hvordan vi søger efter nye metoder til bedre at forstå sammenhængen mellem psykiske oplevelser og forstyrrelser, og til at blive klogere på mekanismer i den raske såvel som i den skadede hjerne.

Bogen gennemgår 400 års udvikling inden for feltet, og har tillige fokus på ny viden inden for autisme, stress, hjernerystelse, aldring, depression, afhængighed, funktionelle lidelser, tænkning og bevidsthed.

Bliv medlem.

Enkeltperson

Bliv medlem af HjerneForum og få tilsendt årets temabog gratis

195,00 kr.

Gruppe

Som gruppemedlem modtages 5 eksemplarer af årets temabog

400,00 kr.

Hold dig opdateret.

Indtast din e-mailadresse for at registrere dig til vores nyhedsbrev.

Menu

Tilmeld nyhedsbrev